Rólunk

A Syniris Kft 2008-ban alakult, tulajdonosai a cég menedzsmentjében végzik tevékenységüket, de a fejlesztésben és a tanácsadói feladatkörben is részt vesznek. A magyar IT és egészségügyi piacon szerzett több éves szakmai és értékesítési tapasztalatuk alapján elsősorban az ügyfelek és partnerek maradéktalan megelégedettségét és innovatív megoldásokkal való támogatását tartják legfontosabb céljuknak.

A munkák során a technológiai folyamatok minden szakasza dokumentált, a fejlesztési és a bevezetésekhez kapcsolódó munkafolyamatok kontrolláltak. A technológia fejlettsége az ügyfelek számára nem csupán az ebből fakadó kockázatok mérséklését eredményezi, hanem garancia arra is, hogy a bevezetett rendszerek képesek rugalmasan követni az üzleti és technológiai követelmények változását.

A szakmai tudásbázis folyamatos bővülése érdekében a munkatársak magas szintű kritériumrendszer alapján kerülnek kiválasztásra és biztosított számukra a folyamatos továbbképzés. A folyamatos innováció a projektek színességéből és izgalmas új kihívásokból fakad és garantált.

A Syniris Kft fontosnak tartja a folyamatos innovációt, ezért élen jár a legújabb piaci trendek követésében. Szolgáltatási portfóliónkban egyesítjük a legkülönfélébb szektorok kis- és nagyvállalati rendszerfejlesztést a webes és mobil technológiákkal. Ez gyakorlatban olyan teljes körű szolgáltatást biztosít, amely a különféle vállalatirányítási rendszerektől a mérnöki, vagy a beágazott szoftverfejlesztési projektektől az egészségügyi rendszerek technológiai fejlesztéséig tart.

Miért érdemes velünk dolgozni?

 • mert szeretjük a munkánkat
 • mert  megbízhatóak vagyunk
 • mert lelkiismeretesen végezzük a munkánkat
 • mert emberként közelítjük meg a porblémákat
 • mert fontos számunkra az ügyfelek megelégedettsége
 • mert pontosak vagyunk
 • mert amit megígérünk, azt megtartjuk
 • mert komolyan vesszük a munkánkat
 • mert szívünkön viseljük a gyerekek sorsát
 • mert hiszünk az egészségügy fontosságában
 • mert igyekszünk alkalmazkodni a lehető legnagyobb mértékben az ügyfél igényekhez
 • mert amit lehet megtesszük a projekt sikere érdekében
 • mert online értékesítési tapasztalattal rendelkezünk
 • mert szoftverfejlesztési tapasztalattal rendelkezünk
 • mert vállalatirányítási rendszer fejlesztési tapasztalattal rendelkezünk

Syniris Kft – Informatikai Tanácsadó Üzletág

Informatikai Tanácsadó részlegünk vállalatirányítási és ügyviteli rendszerek fejlesztésével, tervezésével, valamint üzleti-informatikai tanácsadással indult. ERP rendszerek integrációs tapasztalata 1999-ig nyúlik vissza.

Ahhoz, hogy egy ilyen komplex rendszer az ügyfél igénye szerint működjön, speciális funkciókkal kell ellátni. Egy vállalatirányítási rendszer, mint keretrendszer áll az ügyfelek rendelkezésére megvásárláskor. Azonban az a legritkább esetben tekinthető kulcsrakésznek, hiszen minden vállalat más és más. Ebből következően egyedi igényeik vannak. Ezt csak úgy lehet kielégíteni, ha az igényeknek megfelelően testre szabható a rendszer.

A mai fejlesztések során a rendszereket modul szerkezetűre készítik. Így lehetőség van a legkülönfélébb apró modulok funkciók becsatolására. Ez rugalmassá teszi a szoftverrendszereket és a lehető legnagyobb fokú független tesztelési lehetőséget biztosítja költséghatékonyan az ügyfél számára. Nem korlátozódik az ilyenféle megoldás a nagy komplex rendszerekre, hanem már a legkisebb alkalmazásokat is ezen elv szerint modul szerkezetben fejlesztjük.

Célunk a változatosság, és az innováció fenntartása, ezért a projektek a legkülönbözőbb területekről származnak mind az egészségügy, a gazdaság, a kutatás-fejlesztés, mesterséges intelligencia, de még a beágyazott szoftverek területén is aktív szereplőként veszünk részt. Ezáltal izgalmas, kihívásokban teli, színes és innovatív szoftverfejlesztői szakmát tudhatunk magunkénak.

Syniris Kft – Egészségügyi Szolgáltató Üzletág

Egészségfejlesztéssel, egészségmenedzsmenttel, egészségprevenciós szolgáltatásokkal kívánunk a hazai egészségügyi szektor fejlesztőjeként meghatározó szereplőjévé válni.
Sokéves egészségprevenciós tapasztalatunkkal hazai és külföldi előadások és egészségnapok szervezésében sikerrel közreműködtünk.
Kiemelt figyelemmel tekintünk a gyermekek egészség-, és környezettudatos magatartásának formálására.
Projektjeinkben központi szerepet kap a tudatos egészséges életmód kialakítása már kisgyermek kortól.
Előadásaink és foglalkozásaink fogyatékkal élő gyermekek számára is segítséget nyújtanak a társadalomba való sikeres beilleszkedéshez.
Egészségprevenciós módszereink központjában a serdülők és a fiatal felnőttek állnak.
Célunk: a szenvedélybetegségek kialakulásának tudatos megelőzése, a módszeres és rendszeres egészséges táplálkozás kialakítása, és szociálisan ép családi életre nevelés.
Rendezvényeinken széles körben lehetőség nyílik különböző testzsír, vércukor, koleszterinszint és vérnyomás mérésre, táplálkozási index (BMI) számításra, elemzésre, és a szakszerű tanácsadásra.

Syniris Kft – Kereskedelmi Üzletág

A Syniris Kft online webkereskedelmi tevékenysége 2009. májusában indult és 2012 októberéig ebben a formában működött.
Több ezerféle, a hazai és külföldi disztribúciós partnerek által forgalmazott számítástechnikai eszköz, informatikai berendezés, és irodatechnikai gép online forgalmazására terjedt ki.

Ma a projektekhez szükséges informatikai és gyógyászati eszközök beszerzésében tudunk segítséget nyújtani partnereink számára.

Köszönjük, hogy megtisztel minket érdeklődésével.

Keressenek minket Kapcsolat menüpontban feltüntetett elérhetőségeinken, vagy a kapcsolati űrlapon e-mailben.

Reméljük, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleink között üdvözölhetjük.

Üdvözlettel
Syniris KftSyniris Informatika, Egészségügy, Kerekedelem