Outsourcing szolgáltatások

Amennyiben adott egy projekt, de nem kíván állandó alkalmazásban munkavállalót felvenni, hosszabb ideig alkalmazni, mert bizonytalan a projekt határideje, jó megoldás lehet kizárólag a projekt idejére a szükséges számú munkaerőt kölcsönözni. Ezáltal olyan szakértőket bérelhet fel a munkára, akiket nem kell betanítani, már profinak számítanak az adott területen. A projekt befejezését követően, ha már nincsen szükség a kollégára, akkor őt más projektre tudjuk átirányítani.

Az erőforrás kihelyezés (outsourcing) szolgáltatás során a Syniris Kft a nagyobb projekteken felmerülő fejlesztői erőforrás hiány esetén tud partnerként közreműködni alvállalkozói megbízással. A megfelelő erőforrás kiválasztása, majd a megrendelővel történő megismertetése és elfogadtatása után vállaljuk a projekteken való részvételt.

Első sorban rendszer modulok fejlesztésében tudunk partereink számára szakértő segítséget nyújtani.

Outsourcing szolgáltatásaunk több éves tapasztalattal és folyamatos megrendelés állománnyal rendelkezik. Szakembereink (C/C++, JAVA, .NET, C# és PHP senior fejlesztők) látják el feladatokat.

Ügyfeleink számára a gazdasági, üzleti, automatizálási, mérnöki, kutatási-fejlesztési, egészségügyi informatikai rendszerek kialakításában, fejlesztésében tudunk biztos segítséget nyújtani.

Megbízóink projektjeiben, valamint partner kapcsolatban állunk olyan speciális ismeretekkel rendelkező cégekkel, akik a piacon ritkábban előforduló technológiákban is otthonosan mozognak és segítséget tudnak nyújtani, ügyfeleink részére.Syniris Informatika, Egészségügy, Kerekedelem