Informatika

A Syniris Kft informatikai projektekben alvállalkozóként vesz részt, első sorban komplex rendszerek moduljainak fejlesztésében tudunk projekt alapú alvállalkozói megoldást nyújtani.

A csoportmunkán alapuló szoftverfejlesztés az ügyfelekkel szorosan együttműködve, folyamatosan és rugalmasan készítjük el a megfelelő megoldást a megrendelő számára.

A modul alapú fejlesztés lehetővé teszi az ügyfelek számára a gyors átadást, azonnali tesztelés lehetőségét költséghatékonyan, aminek köszönhetően a projektek sikeressége garantálható.

Szoftverfejlesztés

Fejlesztési területek

Szofterfejlesztési technológiák

  • C strukturált programozás
  • C++ objektum orientált modulfejlesztés, egyedi alkalmazásfejlesztés
  • Java obkeltumorientált, adatbáziskezelő és webfejlesztés
  • C#, .NET windowsos környezetet használó rendszerek fejlesztése
  • PHP webfejlesztés

Projekt alapú fejlesztés

Annak érdekében, hogy minél nagyobb valószínűséggel lehessen egy szoftver-fejlesztési projektet megvalósítani, alaposan végiggondolt, szigorú rendben kivitelezett tervezési, programozási, tesztelési, folyamatokra van szükség. Ezt az irányelvet annál inkább célszerű szem előtt tartani, minél nagyobb volumenű szoftver rendszer létrehozása a cél. Az indoklás egyszerű: minél nagyobb méretű a projekt, annál nagyobb a befektetési kockázat, ezért annál több gondot kell fordítani a veszteségek csökkentésére.

A projektfejlesztések a legmodernebb életciklus modellek alkalmazásával történnek, mindig a projekt igényének megfelelő legalkalmasabb megoldás választásával. Ezáltal garantálható a projekt sikeressége.Syniris Informatika, Egészségügy, Kerekedelem