Egészségmenedzsment

Átfogó megoldásokkal rendelkezünk korosztályos gyermek és ifjúságvédelmi programok terén.

Célunk, hogy a kisiskolás korosztálytól kezdődően folyamatos előadásokkal segítsünk választ adni a kor kihívásaival szembe kerülő tanár-diák és szülő-gyermek kapcsolatban. A gyermekek és a szülők így egészen az érettségi évéig folyamatosan koordinált fejlődési folyamattal találkozhatnak az egészségfejlesztésben szakértő kollégáink által.

Videofilmes oktató előadásainkon keresztül tanórák keretében végigkísérjük és megoldási javaslatokkal segítjük a tizenéves fiúk és lányok problémáinak kezelését: iskolai beszoktatás, tanulási problémák, felfogási nehézségek, pszichés és magatartási zavarral küzdő gyermekek segítése, finom motorika és íráskészségek fejlesztése, kamaszkori testi és lelki változások elfogadása, beilleszkedési zavarok kezelése, kirekesztés, verbális erőszak kezelése, csapatépítő foglalkozások és tréningek, elhízás és túlzott kalóriabevitel vagy éppen nem kívánt fogyás helyett optimális táplálkozás kialakítása, mozgáskultúra és helyes testtartás, fogápolás és higiénia.

Kiemelt szerepet kapnak a szexuális felvilágosító előadásaink, az internethasználat és veszélyei, a közösségi oldalak és a mobileszközök megfelelően érett és kulturált használata, a dohányzásmegelőzés és a drogprevenció.

A gyermekek tanévenként többször találkoznak szakértő csapatunkkal előadások és foglalkozások keretében. Így megfelelően nyomon követhető a fejlődés, mi is folyamatosan visszacsatolást kapunk a módszereink eredményességéről. Az iskolai előadásaink alkalmával professzionális védőnő csapatunk kiegészül pszichológus, toxikológus, iskola orvos, fejlesztőpedagógus és rendőrnyomozó szakemberekkel.

Célunk, hogy országos szinten is a tanrendbe beépülve, a gyermekek korához illesztve, az oktatás szerves részévé váljanak ezek az felvilágosító előadások gyermekeink védelme és helyes értékrendjének kialakulása érdekében.

Folyamatosan várjuk oktatási intézmények, általános iskolák, középiskolák, gimnáziumok, szakiskolák érdeklődését partneri viszony kialakítása érdekében az egészséges felnőtté válás elősegítése érdekében.Syniris Informatika, Egészségügy, Kerekedelem