Egészségügy

Egészségfejlesztéssel, egészségmenedzsmenttel, egészségprevenciós szolgáltatásokkal kívánunk a  hazai egészségfejlesztésben részt venni.

Sokéves egészségprevenciós tapasztalatunkkal, melyet hosszú ideig a Budapest V. kerület vezető védőnőjeként Bádi Anikó vezetésével, hazai és külföldi előadások és egészségnapok szervezésében sikerrel közreműködtünk.

 

 

 

Munkája elismeréseként 2014-ben Bádi Anikó, aki a Syniris Kft-nél az egészségügyi üzletág felelős vezetője, az Emberi Erőforrások Minisztérumától kiváló védőnői munkájáért Pro Sanitate díjban részesült.

 

Kiemelt figyelemmel tekintünk a gyermekek egészség-, és környezettudatos magatartásának formálására.

Projektjeinkben központi szerepet kap a tudatos egészséges életmód kialakítása már kisgyermek kortól.

 

 

 

Előadásaink és foglalkozásaink fogyatékkal élő gyermekek számára is segítséget nyújtanak a társadalomba való sikeres beilleszkedéshez.

Egészségprevenciós módszereink központjában a serdülők és a fiatal felnőttek állnak.

Célunk: a szenvedélybetegségek kialakulásának tudatos megelőzése, a módszeres és rendszeres egészséges táplálkozás kialakítása, és szociálisan ép családi életre nevelés.

Rendezvényeinken széles körben lehetőség nyílik különböző testzsír, vércukor, koleszterinszint és vérnyomás mérésre, táplálkozási index (BMI) számításra, elemzésre, és a szakszerű tanácsadásra.

Egészségügy

Tekintse át egészségügyi szolgáltatásainkat:Syniris Informatika, Egészségügy, Kerekedelem